Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)
Vaše cena
€ 399.96
Dostupnost
Skladem
Detailní informace
Kód produktu: HI96800
Popis produktu Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)
Digitální refraktometr s výjadřením výsledku v %Brix nebo indexu lomu. Automatická teplotní kompenzace do 40°C. Jednoduchá obsluha s kalibrací na demineralizovanou vodu.
Technické informace
Další parametry | |
---|---|
Rozsah | Index lomu: 1,3300 - 1,5080 nD (1,3330 - 1,5040 nD20); Obsah cukru: 0 až 85% Brix (% Brix); Teplota: 0 až 80°C |
Rozlišení | Index lomu: 0,0001 nD; Obsah cukru: 0,1% Brix; Teplota: 0,1°C |
Přesnost | Index lomu: 0,0005 nD; Obsah cukru: ±0,2% Brix; Teplota: 0,3°C |
Napájení | 9V baterie |
Optický systém | žlutá LED |
Prostředí | IP65 |
Teplotní kompenzace | automatická mezi 10 až 40°C |
Rozměry | 192 x 104 x 69 mm |
Hmotnost (g) | 420 |
Rozsah dodávky | Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem. |
Alternativní produkty k
Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách
Skladem
€ 252.62
Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech,…