Princip měření

Digitální refraktometer pro měření glukózy

Digitální refraktometer pro měření glukózy
Vaše cena € 252.62
Dostupnost Obvykle 2 - 4 týdny

Detailní informace

Kód produktu: HI96803

Popis produktu Digitální refraktometer pro měření glukózy

Digitální refraktometr pro měření glukózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, marmeládách, medu, polévkách, želé, tofu a koření.

Technické informace

Další parametry
Rozsah Obsah cukru: 0 až 85% hmotnostních; Teplota: 0 až 80°C
Rozlišení Obsah cukru: 0,1% hmotnostních; Teplota: 0,1°C
Přesnost Obsah cukru: ±0.2% hmotnostních; Teplota: 0,3°C
Napájení 9V baterie
Optický systém žlutá LED
Prostředí IP65
Teplotní kompenzace v rozsahu 10 až 40°C automatická
Rozměry 192 x 104 x 69 mm
Hmotnost (g) 420
Rozsah dodávky Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem.

Alternativní produkty k

Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách

Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách

Skladem

€ 252.62

Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech,…

Digitální refraktometer pro měření fruktózy

Digitální refraktometer pro měření fruktózy

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 252.62

Digitální refraktometr pro měření fruktózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, …

Digitální refraktometer pro měření invertního cukru

Digitální refraktometer pro měření invertního cukru

Skladem

€ 252.62

Digitální refraktometr pro měření invertního cukru ve vodních roztocích.

Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)

Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)

Skladem

€ 399.96

Digitální refraktometr s výjadřením výsledku v %Brix nebo indexu lomu. Automatická teplotní kompenzace do 40°C. Jednoduc…