Princip měření

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé
Vaše cena 8 406,00 Kč
Dostupnost Obvykle 2 - 4 týdny

Detailní informace

Kód produktu: HI96812

Popis produktu Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).

Technické informace

Další parametry
Rozsah 0 až 28°Baumé; 0 až 80°C
Rozlišení 0,1°Baumé; ±0,1°C
Přesnost ±0,2°Baumé
Napájení 9V baterie
Optický systém žlutá LED
Prostředí IP65
Teplotní kompenzace v rozsahu 10 až 40°C automatická
Rozměry 192 x 104 x 69 mm
Hmotnost (g) 420
Rozsah dodávky Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem.

Alternativní produkty k

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný …

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

HI96811 je odolný, přenosný digitální refraktometr pro měření cukru ve šťávě a moštu. Obsah cukru je vyjádřen v % Brix, …