Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách
Kód produktu
HI96801
Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, marmeládách, medu, polévkách, želé, tofu a koření. Rozsah měření od 0 do 85 % Brix. Detailní informace
8 406,00 Kč
s DPH
Skladem
|
|
6 947,11 Kč
Cena bez DPH
|
|
Popis produktu
Parametry
Rozsah | Obsah cukru: 0 až 85% Brix (% Brix); Teplota: 0 až 80°C |
Rozlišení | Obsah cukru: 0,1% Brix; Teplota: 0,1°C |
Přesnost | Obsah cukru: ±0.2% Brix; Teplota: 0,3°C |
Napájení | 9V baterie |
Optický systém | žlutá LED |
Prostředí | IP65 |
Teplotní kompenzace | v rozsahu 10 až 40°C automatická |
Rozměry | 192 x 104 x 69 mm |
Hmotnost (g) | 420 |
Rozsah dodávky | Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem. |
Dokumenty ke stažení
Doplňující obsah
Novinky
10. 12.
2024
2024
Otevírací doba na svátky
02. 12.
2024
2024
20. let Hanna Instruments Czech
22. 10.
2024
2024
Modulární elektrochemie HI6000
06. 06.
2024
2024
Spektrofotometr HI802: První kus je už v ČR!
12. 03.
2024
2024