Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách
Vaše cena
8 406,00 Kč
Dostupnost
Obvykle 2 - 4 týdny
Detailní informace
Kód produktu: HI96801
Popis produktu Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách
Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, marmeládách, medu, polévkách, želé, tofu a koření. Rozsah měření od 0 do 85 % Brix.
Technické informace
Další parametry | |
---|---|
Rozsah | Obsah cukru: 0 až 85% Brix (% Brix); Teplota: 0 až 80°C |
Rozlišení | Obsah cukru: 0,1% Brix; Teplota: 0,1°C |
Přesnost | Obsah cukru: ±0.2% Brix; Teplota: 0,3°C |
Napájení | 9V baterie |
Optický systém | žlutá LED |
Prostředí | IP65 |
Teplotní kompenzace | v rozsahu 10 až 40°C automatická |
Rozměry | 192 x 104 x 69 mm |
Hmotnost (g) | 420 |
Rozsah dodávky | Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem. |
Alternativní produkty k
Digitální refraktometer pro měření glukózy
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometr pro měření glukózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, m…
Digitální refraktometer pro měření fruktózy
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometr pro měření fruktózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, …
Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)
Skladem
13 308,59 Kč
Digitální refraktometr s výjadřením výsledku v %Brix nebo indexu lomu. Automatická teplotní kompenzace do 40°C. Jednoduc…