Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně
Detailní informace
Kód produktu: HI83746-02
Popis produktu Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně
Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně v rozsahu od 0,00 do 50,0 g/l (ppt). Zabudovaný časovač, funkce automatického vypnutí, reagencie připravené k použití.
Základní specifikace Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně funkce:
Symboly nebezpečnosti:
HI83746A-0
HI83746B-0
H-věty:
HI83746A-0 - H290, H314, H400, H410
HI83746B-0 - H290, H314, H318
Upozornění:
U chemických látek a směsí, které jsou konkrétně řešeny českou legislativou a nařízením REACH, požadujeme doklad o oprávnění k zacházení s těmito látkami.
Soukromým osobám chemikálie nedodáváme.
Pouze pro profesionální použití.
Technické informace
Další parametry | |
---|---|
Rozsah | 0,00 až 50,00 g/l (ppt) |
Rozlišení | 0,25 g/l |
Přesnost | ± 0,50 g/L ± 5 % měřené hodnoty |
Metoda | Fehlingova metoda |
Napájení | 4 kusy 1,5V baterií nebo 12 V adaptér |
Prostředí | 0 až 50°C, RH max 95% nekondenzující |
Rozměry | 224 x 87 x 77 mm |
Hmotnost (g) | 512 |
Rozsah dodávky | Přístroj je dodáván se 4 ks sklenených kyvet s uzávěrem, testovací sadou reagencí na 20 měření, HI93703-59, dvěmi automatickými pipetami se špičkami, lžičkou, trychtýřem, filtrami (25 ks), čistícím hadříkem, 12 V adaptérem, bateriemi, návodem a přenosným |
Související produkty k
Mineralizační reaktor na 16mm vialky
Skladem
€ 1 250.00
Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Fotometr pro stanovení kyseliny vinné
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 648.70
Minititrátor na obsah kyselin a pH ve víně
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 990.00
Minititrátor na stanovení SO2 ve víně a moštu
Skladem
€ 990.00
Minititrátor na stanovení formolového čísla
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 990.00
Alternativní produkty k
Fotometr pro stanovení kyseliny vinné
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 648.70