Vinařství

Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně

Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně
Vaše cena € 902.34
Dostupnost Obvykle 2 - 4 týdny

Detailní informace

Kód produktu: HI83746-02

Popis produktu Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně

Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně v rozsahu od 0,00 do 50,0 g/l (ppt). Zabudovaný časovač, funkce automatického vypnutí, reagencie připravené k použití.

Základní specifikace Fotometr pro měření zbytkového cukru ve víně funkce:

Symboly nebezpečnosti:

HI83746A-0

HI83746B-0

H-věty:

HI83746A-0 - H290, H314, H400, H410

HI83746B-0 - H290, H314, H318

Upozornění:

U chemických látek a směsí, které jsou konkrétně řešeny českou legislativou a nařízením REACH, požadujeme doklad o oprávnění k zacházení s těmito látkami.

Soukromým osobám chemikálie nedodáváme.

Pouze pro profesionální použití.

Technické informace

Další parametry
Rozsah 0,00 až 50,00 g/l (ppt)
Rozlišení 0,25 g/l
Přesnost ± 0,50 g/L ± 5 % měřené hodnoty
Metoda Fehlingova metoda
Napájení 4 kusy 1,5V baterií nebo 12 V adaptér
Prostředí 0 až 50°C, RH max 95% nekondenzující
Rozměry 224 x 87 x 77 mm
Hmotnost (g) 512
Rozsah dodávky Přístroj je dodáván se 4 ks sklenených kyvet s uzávěrem, testovací sadou reagencí na 20 měření, HI93703-59, dvěmi automatickými pipetami se špičkami, lžičkou, trychtýřem, filtrami (25 ks), čistícím hadříkem, 12 V adaptérem, bateriemi, návodem a přenosným

Související produkty k

Mineralizační reaktor na 16mm vialky

Mineralizační reaktor na 16mm vialky

Skladem

€ 1 250.00

Doprava zdarma
Mineralizační termoblok pro 25 vialek na rozklad komplexních sloučenin ve vzorcích pro stanovení např. CHSK, celkového d…

Aktivní uhlí, 10 g

Aktivní uhlí, 10 g

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 26.89

Aktivní uhlí, 10 g

Reagencie pro analýzu zbytkového cukru

Reagencie pro analýzu zbytkového cukru

Skladem

€ 59.78

Reagencie pro analýzu zbytkového cukru

Stojan na chlazení kyvet (25 děr)

Stojan na chlazení kyvet (25 děr)

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 97.53

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 252.62

HI96811 je odolný, přenosný digitální refraktometr pro měření cukru ve šťávě a moštu. Obsah cukru je vyjádřen v % Brix, …

Fotometr pro stanovení kyseliny vinné

Fotometr pro stanovení kyseliny vinné

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 648.70

Spolehlivý fotometr pro stanovení kyseliny vinné ve víně a moštu.

Minititrátor na obsah kyselin a pH ve víně

Minititrátor na obsah kyselin a pH ve víně

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 990.00

Rychlý a přesný automatický minititrátor pro stanovení pH a titrovatelné kyselosti ve víně, šťávě a moštu. Předem naprog…

Minititrátor na stanovení SO2 ve víně a moštu

Minititrátor na stanovení SO2 ve víně a moštu

Skladem

€ 990.00

Top
HI84500 je jednoduchý, rychlý a přesný automatický minititrátor a ORP metr pro stanovení volného a celkového oxidu siřič…

Minititrátor na stanovení formolového čísla

Minititrátor na stanovení formolového čísla

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 990.00

Automatický titrátor pro potenciometrické stanovení asimilovatelného dusíku přímo v provozu nebo v laboratoři. Dva rozsa…

Alternativní produkty k

Fotometr pro stanovení kyseliny vinné

Fotometr pro stanovení kyseliny vinné

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 648.70

Spolehlivý fotometr pro stanovení kyseliny vinné ve víně a moštu.