Měřící přístroje pro potravinářství
Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce
Reagence na stanovení celk. fosforu ve vysokém rozsahu, 50 testů, kyvet. test, čárový kód
Obvykle 2 - 4 týdny
4 625,23 Kč
Reagence pro stanovení celkového fosforu ve vysokém rozsahu HR, 50 testů, kyvetový test s čárovým kódem.
Reagence pro stanovení amoniaku v nízkém rozsahu, LR, 25 testů, kyvetový test, čárový kód
Obvykle 2 - 4 týdny
4 458,85 Kč
Reagence pro stanovení amoniaku v nízkém rozsahu, LR, 25 testů, kyvetový test, čárový kód
Reagence na stanovení amoniaku ve vysokém rozsahu, HR, 25 testů, kyvetový test, čárový kód
Obvykle 2 - 4 týdny
4 458,85 Kč
Reagence na stanovení amoniaku ve vysokém rozsahu, HR, 25 testů, kyvetový test, čárový kód
Reagence pro stanovení dusičnanů, 50 testů, kyvetový test s čárovým kódem
Obvykle 2 - 4 týdny
4 591,95 Kč
Reagence pro stanovení dusičnanů, 50 testů, kyvetový test s čárovým kódem
Reagence pro stanovení celkového dusíku, 50 testů, kyvetový test s čárovým kódem
Obvykle 2 - 4 týdny
6 954,48 Kč
Reagence pro stanovení celkového dusíku, 50 testů, kyvetový test s čárovým kódem.
Reagence pro stanovení celkového dusíku ve vysokém rozsahu HR, 50 testů, s čárovým kódem
Obvykle 2 - 4 týdny
6 954,48 Kč
Reagence pro stanovení celkového dusíku ve vysokém rozsahu HR, 50 testů, kyvetový test s čárovým kódem.
Přenosný fotometr pro měření barvy medu
Obvykle 2 - 4 týdny
13 975,50 Kč
Stanovení barvy medu je nyní vysoce přesné díky ergonomickému, snadno ovladatelnému fotometru HI96785. Je vybaven pokroč…
Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)
Skladem
13 842,40 Kč
Digitální refraktometr s výjadřením výsledku v %Brix nebo indexu lomu. Automatická teplotní kompenzace do 40°C. Jednoduc…
Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách
Skladem
8 651,50 Kč
Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech,…
Digitální refraktometer pro měření fruktózy
Obvykle 2 - 4 týdny
8 651,50 Kč
Digitální refraktometr pro měření fruktózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, …