Úvod Odvětví Nápojový průmysl Profesionální přenosný pH metr pro pivovary

Profesionální přenosný pH metr pro pivovary

Kód produktu HI98167

Novinka

Profesionální přenosný pH metr pro pivovary

Přenosný pH-metr HI98167 zajišťuje jednoduchost stanovení pH během výroby piva. Je navržen tak, aby vydržel náročné prostředí pivovaru. Specializovaná pH elektroda má titanové tělo, plochý skleněný hrot a textilní rozhraní, které poskytuje větší povrch než standardní keramický spoj - je tedy ideální pro měření pH rmutu nebo mladiny během procesu výroby piva. Přesnost měření je ±0,002. Přístroj se dodává se se všemi potřebnými roztoky a bateriemi, abyste mohli okamžitě začít měřit.
€ 695.00
s DPH
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 695.00
Cena bez DPH
 ks

Parametry

Rozsah -2,0 až 20,0; -2,00 až 20,00; -2,000 až 20,000 pH; ±2000 mV; -20,0 až 120,0 °C
Rozlišení 0,1; 0,01; 0,001 pH; 0,1 mV; 0,1°C
Přesnost ±0,1; ±0,01; ±0,002 pH; ±0,2 mV; ±0,4°C
Kalibrace až 5ti bodová kalibrace se standardními Hanna pufry (1,68; 4,01; 6,86; 7,01; 9,18; 10,01; 12,45) nebo až 5 uživatelských pufrů
Napájení 1.5V AA (4), možnost nastavení automatického vypínání
Prostředí 0 až 50°C, RH 100%
Komunikace USB připojení k PC, HI92000 software
Sondy plochá, titanová elektroda FC2143 s DIN konektorem a 1 m kabelem, plněná gelem
Teplotní kompenzace automatická nebo manuální od -20,0 do 120,0 °C
Rozměry 185 x 93 x 35,2 mm
Hmotnost (g) 400
Rozsah dodávky pH metr, elektroda, základní sada čistících a kalibračních roztoků, 100 ml plastová kádinka 2 ks, HI92000 PC software, HI920015 micro USB kabel, plastový kufřík, manuál.

Alternativní produkty k Profesionální přenosný pH metr pro pivovary

HACCP pH metr na pivo

€ 510.21 Cena bez DPH

Obvykle 2 - 4 týdny

© 2024, Hanna Instruments Czech s.r.o., Mezi Vodami 1903/17a, Praha 4
IČ: 27202330, tel: 244 401 144, e-mail: info@hanna-instruments.cz

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Mapa stránek

Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu

Zobrazit mobilní verzi

Přeskočit na začátek stránky