Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu
Vaše cena
8 406,00 Kč
Dostupnost
Obvykle 2 - 4 týdny
Detailní informace
Kód produktu: HI96813
Popis produktu Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný koeficient přepočtu na % pot. alkoholu (% v/v) = (0,50 až 0,70) x % Brix, nebo (%v/v) = 0,059 x [(2,66 x °Oe) - 30]
Technické informace
Další parametry | |
---|---|
Rozsah | 0,1 % Brix, 0,1 % V/V; 0 až 80°C |
Rozlišení | 0,1 % Brix, 0,1 % V/V; ±0,1°C |
Přesnost | ±0,2 % Brix, ±0,2 % V/V |
Napájení | 9V baterie |
Optický systém | žlutá LED |
Prostředí | IP65 |
Teplotní kompenzace | v rozsahu 10 až 40°C automatická |
Rozměry | 192 x 104 x 69 mm |
Hmotnost (g) | 420 |
Rozsah dodávky | Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem. |
Alternativní produkty k
Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
HI96811 je odolný, přenosný digitální refraktometr pro měření cukru ve šťávě a moštu. Obsah cukru je vyjádřen v % Brix, …
Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.