Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW
Detailní informace
Kód produktu: HI96814
Popis produktu Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské). Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix, °Oe (německé) nebo °KMW (rakouské). Vodotěsný robustní přístroj do terénu Snadné, rychlé a opakovatelné měření nezávisle na světelných podmínkách Automatická teplotní kompenzace Všechny medzinárodní jednotky Vysvětlení jednotek pro vyjádření obsahu cukru / cukernatosti moštu: %Brix - univerzální jednotka pro obsah cukru vztažena na sacharózu (řepný cukr), 1%Brix = 1 g sacharózy ve 100 g, což je výhodné zejména při kontrole přidaného množství cukru, nejběžnější mimo Evropu °Oe (Oechsle) - jednotka založená relatívní hustoty vůči vodě, např. mošt s hustotou 1,085 kg/L má 85°Oe, užívaná v Německu a Švýcarsku °KMW (Klosterneuburger Most Waage) - rakouská jednotka, 10 g nebo 1% cukru na 1 kg, podobné ale nižší hodnoty jako °ČNM, protože bez korekce na bezcukerný extrakt °ČNM (Československý normovaný moštoměr) - v kg na 100 L moštu, lze vyjádřit jako poměr °KMW a relativní hustoty moštu a tak proto jednoduše spočítat z °KMW a °Oe
Technické informace
Další parametry | |
---|---|
Rozsah | 0 až 50 % Brix, 0 až 230°Oe, 0 až 42°KMW, 0 až 80°C |
Rozlišení | 0,1 % Brix, 1°Oe, 0,1°KMW; 0,1°C |
Přesnost | ±0,2 % Brix, ±1°Oe, ±0,1°KMW, ±0,3°C |
Napájení | 9V baterie |
Optický systém | žlutá LED |
Prostředí | IP65 |
Teplotní kompenzace | v rozsahu 10 až 40°C automatická |
Rozměry | 192 x 104 x 69 mm |
Hmotnost (g) | 420 |
Rozsah dodávky | Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem. |
Alternativní produkty k
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč
Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé
Obvykle 2 - 4 týdny
8 406,00 Kč