Vinařství

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW
Vaše cena 8 406,00 Kč
Dostupnost Obvykle 2 - 4 týdny

Detailní informace

Kód produktu: HI96814

Popis produktu Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské). Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix, °Oe (německé) nebo °KMW (rakouské). Vodotěsný robustní přístroj do terénu Snadné, rychlé a opakovatelné měření nezávisle na světelných podmínkách Automatická teplotní kompenzace Všechny medzinárodní jednotky Vysvětlení jednotek pro vyjádření obsahu cukru / cukernatosti moštu: %Brix - univerzální jednotka pro obsah cukru vztažena na sacharózu (řepný cukr), 1%Brix = 1 g sacharózy ve 100 g, což je výhodné zejména při kontrole přidaného množství cukru, nejběžnější mimo Evropu °Oe (Oechsle) - jednotka založená relatívní hustoty vůči vodě, např. mošt s hustotou 1,085 kg/L má 85°Oe, užívaná v Německu a Švýcarsku °KMW (Klosterneuburger Most Waage) - rakouská jednotka, 10 g nebo 1% cukru na 1 kg, podobné ale nižší hodnoty jako °ČNM, protože bez korekce na bezcukerný extrakt °ČNM (Československý normovaný moštoměr) - v kg na 100 L moštu, lze vyjádřit jako poměr °KMW a relativní hustoty moštu a tak proto jednoduše spočítat z °KMW a °Oe

Technické informace

Další parametry
Rozsah 0 až 50 % Brix, 0 až 230°Oe, 0 až 42°KMW, 0 až 80°C
Rozlišení 0,1 % Brix, 1°Oe, 0,1°KMW; 0,1°C
Přesnost ±0,2 % Brix, ±1°Oe, ±0,1°KMW, ±0,3°C
Napájení 9V baterie
Optický systém žlutá LED
Prostředí IP65
Teplotní kompenzace v rozsahu 10 až 40°C automatická
Rozměry 192 x 104 x 69 mm
Hmotnost (g) 420
Rozsah dodávky Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem.

Alternativní produkty k

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný …

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

HI96811 je odolný, přenosný digitální refraktometr pro měření cukru ve šťávě a moštu. Obsah cukru je vyjádřen v % Brix, …

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Obvykle 2 - 4 týdny

8 406,00 Kč

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).