Princip měření

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu
Vaše cena € 252.62
Dostupnost Obvykle 2 - 4 týdny

Detailní informace

Kód produktu: HI96816

Popis produktu Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.

Technické informace

Další parametry
Rozsah 4,9 až 56,8 % v/v; 10 až 75% Brix (skrytý rozsah)
Rozlišení 0,1 % V/V
Přesnost ±0,2 % V/V
Napájení 9V baterie
Optický systém žlutá LED
Prostředí IP65
Teplotní kompenzace v rozsahu 10 až 40°C automatická
Rozměry 192 x 104 x 69 mm
Hmotnost (g) 420
Rozsah dodávky Přístroj, baterie, návod, certifikát kontroly kvality výrobcem.

Alternativní produkty k

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 252.62

HI96811 je odolný, přenosný digitální refraktometr pro měření cukru ve šťávě a moštu. Obsah cukru je vyjádřen v % Brix, …

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 252.62

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix, °Oechsle a °KMW

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 252.62

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % Brix, °Oechsle (německé) nebo °KMW (rakouské).

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % Brix a v % V/V potenciálního obsahu alkoholu

Obvykle 2 - 4 týdny

€ 252.62

Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v %Brix nebo % potenciálního alkoholu. Nastavitelný …