Refraktometry - měřící přístroje pro refraktometrii
Filtrovat dle dostupnosti, ceny, výrobce
Digitální refraktometer na měření indexu lomu a sacharózy (% Brix)
Skladem
€ 399.96
Digitální refraktometr s výjadřením výsledku v %Brix nebo indexu lomu. Automatická teplotní kompenzace do 40°C. Jednoduc…
Refraktometer pro stanovení cukru ve víně v % v/v potenciálního obsahu alkoholu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu. Výsledek v % potenciálního alkoholu.
Digitální refraktometr pro měření NaCl v roztoku
Skladem
€ 252.62
Digitální refraktometr ideální pro analýzu salátových dresinků, sýrů, koření, nakládané zeleniny, konzervovaných potravi…
Digitální refraktometer pro měření přírodní a umělé mořské vody
Skladem
€ 252.62
Přenosný refraktometr s jednoduchou obsluhou poskytne spolehlivý výsledek do 1 minuty. Přístroj je vhodný i pro mořská a…
Digitální refraktometr pro měření ethylenglykolu
Skladem
€ 252.62
Digitální refraktometr ideální pro analýzu chladící kapaliny na báze etylenglykolu.
Digitální refraktometr pro měření cukrů v potravinách
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometr pro měření sacharózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech,…
Digitální refraktometer pro měření fruktózy
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometr pro měření fruktózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, …
Digitální refraktometer pro měření glukózy
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometr pro měření glukózy v ovocí, energetických nápojích, pudincích, sójovém mléku, šťávách, džemech, m…
Digitální refraktometr pro stanovení cukru (% Brix) v džusu a moštu
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
HI96811 je odolný, přenosný digitální refraktometr pro měření cukru ve šťávě a moštu. Obsah cukru je vyjádřen v % Brix, …
Digitální refraktometer pro stanovení cukru ve víně ve °Baumé
Obvykle 2 - 4 týdny
€ 252.62
Digitální refraktometer pro kontrolu obsahu cukru v moštu s vyjádření ve °Baumé (1°Baumé = 1,8 % Brix).