Potravinářství

Skládací teploměr pro syrové ryby, certifikace EN 13485

Novinka

Skládací teploměr pro syrové ryby, certifikace EN 13485
Vaše cena 2 481,36 Kč
Dostupnost Obvykle 2 - 4 týdny

Detailní informace

Kód produktu: HI151-200

Popis produktu Skládací teploměr pro syrové ryby, certifikace EN 13485

Termistorový tester s vpichovou sondou pro namátkovou kontrolu teploty potravin od mraženého masa / zmrzliny až po horký olej / karamel. Praktický skládací teploměr – otevřením se automaticky zapne. Opatřen ergonomickým držadlem.

Technické informace

Další parametry
Rozsah -50,0 až 300,0°C
Rozlišení 0,1°C (-50,0 až 199,9°C) a 1°C (200 až 300°C)
Přesnost -50,0 až -30,0°C a 170 až 199,9°C: ±0,4°C, -30 až 170°C: ±0,2°C; 200 - 300°C ±1°C
Materiál nerezová ocel
Napájení CR 2032/ cca 400 hodin nepřetržitého provozu
Prostředí -30 až 50°C, IP 67
Sondy vpichová, 103 x 3 mm
Rozměry 165 x 45 x 24 mm
Hmotnost (g) 85
Rozsah dodávky Termistorový tester s vpichovou sondou, baterie a návod, EN certifikát kvality.

Alternativní produkty k

Vpichový teploměr s horním čtením, rozsah -50 až 220°C, délka sondy 300 mm

Vpichový teploměr s horním čtením, rozsah -50 až 220°C, délka sondy 300 mm

Obvykle 2 - 4 týdny

2 772,92 Kč

Teploměr ve tvaru T s velkým displejem a robustní sondou. Díky pevné konstrukci vhodný například pro kontrolu mraženého …

Vpichový teploměr s horním čtením, rozsah -50 až 220°C, délka nerezové (AISI316) sondy 125

Vpichový teploměr s horním čtením, rozsah -50 až 220°C, délka nerezové (AISI316) sondy 125

Obvykle 2 - 4 týdny

2 142,40 Kč

Teploměr ve tvaru T s velkým displejem a robustní sondou. Díky pevné konstrukci vhodný například pro kontrolu mraženého …

Kapesní digitální teploměr Checktemp®, vpichový

Kapesní digitální teploměr Checktemp®, vpichový

Skladem

1 497,38 Kč

Nerozbitný a snadno sanitovatelný Checktemp® teploměr je ideální řešení pro měření teploty v souladu s požadavky HACCP. …