HACCP pH metr na měření pH sýrů
Kód produktu
HI99165
Přenosný pHmetr s jednoduchým ovládáním a vpichovou nerezovou pH elektrodou vhodnou pro tvrdé a i měkké sýry.
€ 526.57
s DPH
Obvykle 2 - 4 týdny
|
|
€ 526.57
Cena bez DPH
|
|
Parametry
Rozsah | pH: -2,00 - 16,00 pH; T: -5,0 - 105,0°C |
Rozlišení | 0,01 pH; 0,1 °C |
Přesnost | ±0,02 pH; T: ±0,5°C (do 60°C), ±1,0°C (nad 60°C) |
Kalibrace | automatická, 1- nebo 2-bodová, uložené sady standardů 4,01, 7,01, 10,01 a NIST 4,01, 6,86, 9,18 |
Napájení | 3x1,5V AAA / cca. 1200 hodin provozu, automatické vypnutí po 8 minutách nečinnosti |
Prostředí | 0 - 50°C ; relativní vlhkost do 100% |
Sondy | FC2423 tělo z nerezu, integrované teplotní čidlo, keramické rozhraní, gelový elektrolyt, DIN konektor, 1 m kabel |
Teplotní kompenzace | v rozsahu 0-60°C automatická |
Rozměry | 152 x 58 x 30 mm |
Hmotnost (g) | 205 |
Rozsah dodávky | pH metr, FC2023 pH/T elektroda, 20 mL sáčky s pufry pH 4,01 a 7,01, 2 sáčky s čistícím roztokem HI 700642, kufřík, návod |
Dokumenty ke stažení
Doplňující obsah
Novinky
22. 10.
2024
2024
Modulární elektrochemie HI6000
06. 06.
2024
2024
Spektrofotometr HI802: První kus je už v ČR!
12. 03.
2024
2024
GroLine nutrient testr
07. 12.
2023
2023
Zákal podle nových vyhlášek ČR a SR
18. 10.
2023
2023